Twee bijzondere werelden: Land Rover & Range Rover. Met een eigen stijl en innovatie, maar gebouwd met dezelfde kwaliteit en duurzaamheid. Voor liefhebbers van het buitenleven, bieden deze collecties unieke en comfortabele zonnebrillen inclusief superieure glazen, ontwikkeld met 100% UVA, UVB en UVC bescherming en een 99.99% efficiënt polarisatie-filter.

Bij de mode onderhevige spiegelglazen wordt een exclusieve lens-technologie gebruikt met de meest recente coating-techniek. Zo hebben zij een zoutwater- en olie afstotende coating voor optimale prestaties. Bovendien zijn alle zonnebrillen geschikt om te verglazen (op uw persoonlijke sterkte te maken). 

Op de productpagina's vindt u meer uitleg over de verschillende lenzen (glazen), materialen en de bijzondere eigenschappen behorende bij deze collecties.

Voor zowel Land Rover Eyewear & Range Rover Eyewear worden ook correctie-monturen geïntroduceerd. Land Rover begin 2019 en Range Rover vanaf september 2019. Klik op één van onderstaande afbeeldingen om de bijbehorende collectie te bekijken.